Katere stvari delajo ženske NE-SEKSI? (2 del)

 

  1. SI PREVEČ SAMOZAVESTNA?

Medtem ko moški obletavajo ženske visoko samospoštovanje, kot smo omenili zgoraj, je pomembno razumeti, da obstaja meja med samozavestjo in prevelikim zavedanjem samega sebe, oziroma egocentričnostjo. In dokler verjamete vase, ste ponosni na svoje dosežke na to, kar lahko ponudite moškemu, upoštevajte tudi, da niste na svetu samo vi, vaši dosegi in vaše želje. Natančneje, raziskave so pokazale, da ljudje, ki se samo hvalijo, ne prepoznajo negativnega odziva, ki ga prejmejo od drugih, ravno zaradi njihove samohvale, je razloženo v psihološki znanostveni reviji. Vaša samozavest torej doseže, da moške privlačite, vaša narcisoidnost in ogromen ego pa delujejo ravno nasprotno. Bodite malce bolj poniži, ker to pomeni, da se v sebi počutite dovolj varno, da se vam ni treba zanašati na aroganco, da bi dobili pozornost moškega.

  1. NIMAŠ MOTIVACIJE IN CILJEV V SVOJEM ŽIVLJENJU?

Ni vam potrebno, da bi si splanirali, kako bo potekalo vaše življenje, toda fantje ne želijo biti z nekom, ki niti slučajno ne vedo v kakšno smer bodo zapeljali svoje življenje in ki jih ne zanima nobena stvar. Neprijetno je poslušati, kako nekdo razlaga, kako je izgubljei, da nima načrta za prihodnost ali da ne ve, kakšna je njihova prava pot. Plus, če se vam zdi, da ne veste, kaj želite storiti s svojim življenjem, lahko pride do nestabilnosti človeka, definitivno pa je to za moške odbijajoče.

Medtem ko moški občuti občutek, ki ga potrebujete od časa do časa, se ne želi počutiti, kot da vas mora nenehno reševati iz situacij, ker nimate nobenega zagona in ste popolnoma pasivni. To je še posebej res, če ima on jasno vizijo za svojo prihodnost. Težko vas bo videl ob svoji strani, če ne veste, kaj delate s svojim življenjem.

  1. GOVORIŠ GRDO O SVOJEM BIVŠEM?

Morda razmišljate, da je vaše grdo govoričenje o vašem bivšem dobra stvar, vendar vam lahko zagotovimo, da te negativne in grde besede dejansko povzročijo, da boste vi izgledali slabo. Medtem, ko je morda vaš namen samo pokazati sedanjemu fantu, da nima ničesar skrbeti, ko gre za vašega bivšega, boste s tem sami sebe prikazali v slabi luči. Konec koncev, ne samo, da izgledate otročje, vaša nepremišljena fiksacija na vašega bivšega bi lahko izgledala, kot da še vedno gojite neka prikrita čustva do njega. Vaš sedanji fant se bo začel spraševati, kako boste govorili o njemu, če slučajno prekineta? Boste tudi zanj rekli, da je imel premajhen penis in da vas ni niti enkrat dobro zadovoljil? Premislite, preden kaj rečete.

  1. NEGATIVNOST?

Skozi dan se vsi spopadamo z vrsto čustev. To je normalno. Dobro je, da smo iskreni glede tega, kako se počutimo, vendar pa si moramo obenem prizadevati za ohranjanje pozitivnih čustev. Ne samo, da so konstantna negativna čustva nezdrava za naše duševno zdravje, ampak lahko vplivajo tudi na naš odnos.

Ena študija je pokazala, da so moškim ženske manj fizično privlačne, če so njihove osebnosti negativne. Tako je – ženski odnos do življenja lahko resnično odvrne mošega, tudi če ona drugače izgleda dobro. To je velika stvar.

Torej, namesto skrbi za oblačila in ličenje, dajte večjo prednost temu, da boste manj pesimistični in bolj optimistični, če želite biti najbolj privlačni!