Modra tabletka ni edino, kar izboljša spolno življenje

Modra tabletka

Ljudje se radi hitro zatečemo k najhitrejšim in najbolj enostavnim rešitvam. Žal tudi pri seksu. Je ženska ob pričetku spolnega odnosa premalo vlažna? Pomagajmo si z gelom za vlaženje nožnice. Ali moški nima takojšnje erekcije? Naj nam pomaga modra tabletka. Pozabljamo, da lahko tako pri enem kot pri drugem deluje primerna predigra, da si je za spolnost treba vzeti čas, da je vanjo treba vnesti tudi čustva.

Kako lahko moški izboljša seksualno udejstvovanje?

Če je modra tabletka instant rešitev, potem je treba razmisliti tudi o tistih, ki niso tako hitre, so pa naravne in za razliko od viagre dolgoročno učinkovite. Modra tabletka poskrbi za erekcijo s tem, ko v penisu razširi žile in omogoči, da se v njem nabere več krvi. Lahko za to poskrbimo še drugače?

Govorimo o ožilju in kroženju krvi, torej je jasno, da imajo lahko enak učinek kot modra tabletka vsi tisti nasveti, ki se nanašajo na zdravo srce in ožilje. Da bi se penis močno polnil s krvjo, je zato potrebno redno gibanje. Športna aktivnost v obliki aerobne vadbe ni odlična le zato, ker nam daje vzdržljivost za seks, temveč tudi zato, ker skrbi za zdrave in dobro prehodne žile.

Drugi pomemben dejavnik je prehrana. Povišan holesterol in trigliceridi ovirajo pretok in slabijo žile, zato naj se moški prehranjuje zdravo, pa bo veliko bolj potenten in uspešen v postelji. Zanemarjanje obeh nasvetov vodi v debelost, za katero je znano, da je ovira pri spolnosti. Ne le, da so debeli moški neprivlačni ženskam, da imajo slabo samopodobo (psihološki učinek), ter je trebuh pri seksu v napoto, temveč je debelost tudi velik dejavnik tveganja za impotenco – izgubite odvečne kilograme, pa modra tabletka ne bo potrebna!

In nato so tu še drugi slabi dejavniki, ki vplivajo na pokončnost korenjaka: kajenje, alkohol, droge.

Ne le seks, tudi vse drugo je boljše!

Če se držite zdravega življenjskega sloga, bo modra tabletka odveč, hkrati boste zdravi, pa tudi vse ostalo vam bo lažje. Izboljšalo se bo vaše počutje in imeli boste več energije – tako za delo kot za spolnost in vse druge dnevne aktivnosti.