Ko se Kamagra ne izkoristi …

Ko se Kamagra ne izkoristi

Kamagra je ena najbolj znanih tablet za erekcijo, ki je na volji tudi v obliki gela in pastil. Prav tako obstaja različica, kjer je kombinirano tudi sredstvo, ki preprečuje prezgodnji izliv. V lekarnah v Sloveniji ni na voljo, saj se pri nas prodaja Viagra, gre pa za povsem isto stvar: sildenafil citrat.

Kamagra deluje v obliki gela in pastil hitreje kot klasična tableta, tako da se erekcija pojavi že po petnajstih minutah. To je precej hitro, zato ni ravno pogosto, da se vzame brez potrebe – kar se na primer lahko zgodi pri tistih tabletah, kjer pride do erekcije šele uro po zaužitju.

Se sprašujete, o čem govorimo? Ponujamo vam scenarij. Ste na zmenku z vročo žensko in obetate si spolni odnos. Po tem, ko se vzame Kamagra ali drugo zdravilo za izboljšanje erekcije, ji nenadoma zazvoni telefon. Sporočijo ji nekaj nujnega, zaradi česar mora takoj oditi. Ona gre, vi pa ostanete sami z erekcijo …

Nič hudega, če ostanete zgolj vi in Kamagra

Kot rečeno, se Kamagra v gelu ali pastili zaužije le petnajst minut pred seksom, torej je manj možnosti, da bi ostali sami, kot pri tistih tabletah, kjer je treba čakati celo uro. A če bi se kaj takega vseeno zgodilo, naj vas ne skrbi. Nič ne bo narobe.

Kamagra

Kamagra običajno deluje štiri do šest ur in prva erekcija bo izginila pred tem časom – Kamagra deluje toliko časa, če imamo v mislih, da omogoča dva ali več spolnih odnosov eden za drugim. Kadar prva erekcija kljub temu vztraja, pa je vsekakor primerno, da si pomagamo. Pritisk se lahko sprosti z masturbacijo in najbolje je, da zanjo poskrbite. Nauk zgodbe?

Tablete in sredstva za erekcijo, pa naj bo to Kamagra ali kaj drugega, vzemite takrat, kadar bo do spolnega odnosa zares prišlo. Če kar koli “pride vmes”, pa si primerno ročno pomagajte – več ur trajajoča erekcija brez vmesne sprostitve je namreč lahko nevarna.