Španska muha pomaga ženskam do orgazma

Španska muha

Bi radi, da bi bila vaša najdražja bolj voljna za posteljne igrice? Ženske imajo kup skrbi in njihova glava se ob vsakdanjih obveznostih težko sprosti, zato niso vedno pripravljene na spolnost. Tudi če si je želijo, se pogosto zgodi, da pride do težave s poželenjem in vlažnostjo, pri čemer jim lahko pomaga španska muha, ki je že dolgo dobro znan afrodiziak.

Kako španska muha pomaga?

Najprej je potrebna navlaženost sluznice, pri čemer si pri seksu pogosto pomagamo z lubrikanti. Vendar ti skrbijo zgolj za to, da je nožnica mokra in lahko vanjo penis lažje prodre. To pa ni vse, kar si želite, kajne? Radi bi, da je vaša draga pripravljena na seks in si ga želi ravno tako kot vi.

Najbolje je seveda, če je poželenje povsem naravno, za kar lahko poskrbijo tako rože kot nekaj nežnosti ali kak erotični film. Kadar za takšne stvari ni priložnosti, pa je odlična rešitev španska muha. Ta ženske pripravi na spolnost tako v fizičnem kot psihičnem smislu, saj postanejo zaradi nje bolj pohotne.

Španska muha in še marsikaj …

Kje se dobi španska muha? Najbolje je, da se odpravite v bližnjo erotično trgovino oziroma sex shop, ali pa takšno prodajalno obiščete na spletu. Večina moških pravi, da je najbolje obiskati pravo trgovino in svojo drago vzeti zraven, saj je afrodiziak nenazadnje namenjen njej. V trgovini bo lahko dobila nasvet prodajalca ali prodajalke, izbrala pa bo lahko med različnimi afrodiziaki, saj španska muha ni edini, ki je na voljo.

Poleg tega je vedno koristno, če se malo razgledata tudi pri drugih izdelkih. V erotični trgovini se najde veliko pripomočkov in igračk, ki se zdijo tudi ženskam zanimive. Morda bosta našla kaj takega, kar jo bo vzburjalo tudi brez uporabe afrodiziakov in bo zato španska muha neuporabljena stala na nočni omarici, saj bosta našla veliko skupne zabave tudi brez nje. Nenazadnje je cilj njen orgazem – in ali ga doseže s pomočjo španske muhe ali česa drugega, je povsem vseeno.