Zveza z moškim, ki že ima otroka? Absolutno!

Ali je morda prišel čas, da se prenehamo ukvarjati z moškimi, ki so sami še otroci in imajo pri 35 še vedno mamico, v tistem negativnem smislu, in se morda začnemo ukvarjati z moškim, ki je pravi moški, moški, ki že ima otroka? Obstaja veliko koristi, ki jih ne bi pričakovali, da začdemo zvezo z moškim, ki je očka, povsem mogoče je, da bo takšen moški rešil vse vaše težave, ki se tičejo zmenkov? Vse lepo in prav, a najprej boste morali ugotoviti, ali bi bil moški očka vaš tip moškega ali ne.

Ni mogoče zanikati, da otroci spremenijo, ne samo moškega samega, ampak tudi celo njegovo življenje. Značilno je, da otroci osebo spremenijo na bolje, ljudje postanejo bolj zreli, bolj nesebični in bolj odgovorni. Osebno verjamem, da če ste dama, ki išče ljubezen, in izključite iz vašega iskanja moškega, ki že ima otroka, naredite napako. Če srečae čudovitega moškega in ugotovite, da ima otroka, je to dobra stvar, ne slaba stvar. Če imate izkušnje z nepredvidljivimi moškimi ali moškimi, ki iščejo samo seks, bi morda radi naleteli na enega očeta. Nekatere ženske niso dovolj zrele, da bi lahko imele za partnerja moškega, ki je bil že oče, ali pa jih izločijo že v začetku, saj so mnenja, da bodo njihovi otroci pokvarili njihov odnos. Vendar pa so mnoge ženske našle srečo v objemu moškega, ki je že oče. Te ženske so ugotovile, da pozitivne stvari očetovstva, to, da je moški boljša oseba, ker je oče, prekašajo tisto negativno stran, ki je, no, da je imel ta moški že otroka z nekom drugim. V tem članku bomo zato govorili o prednostih iti v zvezo z moškim, ki ima otroka.

Katere so torej te prednosti?

  • Znajo ljubiti na pravi način

Samo očetje vedo, kaj je prava ljubezen. Znajo resnično, brezpogojno in potrpežljivo ljubiti. Njihov otrok je pomagal odpreti vrata njegovega srca, bolj kot so bila odprta pred njegovim rojstvom, samo moški, ki so že očetje, ustvarijo več sposobnosti za ljubezen.

Z večjo sposobnostjo in razumevanjem ljubezni, vas lahko moški, ki so očetje, ljubijo bolj , kot pa ste si lahko kadarkoli predstavljali.

Plus, če ima hčerko, bo z vami ravnal tako, kot želi, da bi nekdo nekoč ravnal z njo. To pride v očeta z ženskimi potomkami.

  •  Ne bojijo se zaveze

Če ste imeli do sedaj nesrečo s fantki, ki so se bali vezati, potem naj vam povemo to. Oče ve, kako se zavezati k nečemu, saj se je on zavezal svojemu otroku in se več ne boji zaveze.

On je v trenutku svojega življenja, ko se mu je rodil otrok, spoznal, da se mora umiriti, ker je sedaj oče in to je ogromna odgovornost. To pomeni, da je večja verjetnost, da bo iskal nekaj resnega, ne pa neke nezrele ženske. Poleg tega ima preveliko odgovornost, da bi lahko menjaval ženske vsake par mesecev. Tudi otroku se ne more predstavljati novih žensk, saj ga to samo zmede, moški pa se tega zaveda.

Verjetnost, da torej moški, ki ima že otroka, želi loviti ženske, je precej majhna, tako da, če imate težave z lovilci žensk, ki ne razumejo tega, da se nekomu zavežeš in predaš, morate nehati hoditi samo v tisto lokalno gostilno in pogledati dlje od tega.

Če ste na točki v vašem življenju, kjer je zrelost pomembna za vas, vedite, da imajo očetje to zrelost, to resnost, ki jo vi iščete. Tudi če se srečujete z mladim očetom, bo še vedno zrel, ker ga je otrok prisilil, da odraste.

Biti oče torej zahteva zrelost, in očetje morajo biti odgovorni. Če govorimo o očetovskih odgovornostih, morajo očetje peljati otroke k zobozdravniku, zdravniku, v vrtec, šolo in druge stvari. Ponoči, podnevi, kadarkoli. To pomeni, da bi bilo zelo enostavno spoznati očeta, če iščete to opcijo. Preprosto se lahko enkrat pojavite pri šolskem zobozdravniku in počakate, da bo nek očka pripeljal svojega otroka. Še en nasvet, ne pozabite prosim pogledati, ali ta moški nosi poročni prstan.